En av Nordens största näthandelsaktörer väljer Walley som ny betalleverantör

Komplett.no och Komplett.se som ingår i Komplett Group och är Skandinaviens största onlineåterförsäljare av elektronik och spelprodukter, inleder ett nytt samarbete med Walley för finansieringsvolym inom B2C-segmentet i Norden. Bolagen har en årlig omsättning på över 17 miljarder. 
Komplett väljer Walley som ny betalleverantör

Komplett Services AS (NO) och Komplett Services Sweden AB, en av Nordens största näthandelsaktörer inleder samarbete och väljer Walley som ny betalleverantör 

Walleys försäljningschef Josef Bosaeus berättar att samarbetet redan är i gång och att Komplett blir en utav deras större kunder. 

"Vi är otroliga glada och ser fram emot ett långsiktigt samarbete tillsammans med Komplett. Detta partnerskap är ett viktigt steg i vår resa att stärka vår position som den främsta betalpartnern för stora e-handlare och retailers i Norden," säger Josef Bosaeus, Nordic Head of Sales för Walley, i ett uttalande. 

Vidare säger Anniken Nordmo, Head of Financial Services på Komplett Services AS 

"Walley delar vårt starka kundfokus, de levererar datadrivna insikter med en hög teknisk mognad. De har visat sig vara en pålitlig partner som förstår våra specifika behov och levererar en på marknaden unik betallösning. Vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete tillsammans med Walley." 

Om Walley

Walley är en av de största betalaktörer i Norden med 4,4 miljoner aktiva slutkunder och 500 nordiska handlare som Stadium, MEDS, K-rauta, Royal design, Byggmax m.fl.  Genom flexibla betalsätt, anpassade kundresor och långsiktiga partnerskap hjälper Walley handlare att öka sin lönsamhet, skapa tillväxt och lyckas på sin marknad. 

Oh no! Could not find any posts that were tagged with “nyheter”!